MENY
HEM OM PROJEKTET HUR DELTAR JAG? TIDIGARE DELTAGARE RESULTAT ANSÖK LOGGA IN

OM PROJEKTET

År 2011 startade det första projektet och blev genast en succé då dess koncept är unikt och originellt inom sin bransch. Detta är något utöver det vanliga som ger mer än bara personlig träning och kostrådgivning, vi utgår ifrån varje enskild individs behov, mål och förutsättningar för att se till helheten.

Syftet med projektet är att hjälpa en utvald grupp människor att komma i sitt livs bästa form och förbättra sin livsstil på ett helomfattande sätt. Varje deltagare i detta projekt får experthjälp av en egen personlig tränare och kostrådgivare som kontinuerligt coachar, hjälper och stöttar under projektets gång.

För att få vara med i projektet måste du ansöka om en plats. Utav alla som ansöker väljes 100 st ut som får den unika möjligheten att delta i projektet. Dessa deltagare får köpa ett komplett paket som endast är tillägnat projektet After Beach 2017+. Paketen finns i tre olika nivåer: online, original och exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig bäst beroende på vilka tjänster du är i behov av. När du valt paket, så skräddarsyr din personliga tränare och kostrådgivare ett optimalt upplägg för just dig baserat på dina individuella behov och förutsättningar så att du ska nå din personliga målsättning.
Detta projekt riktar sig inte enbart till människor som vill få drömkroppen de alltid önskat, utan målet är att hjälpa alla människor som är i behov av att förändra sin livsstil och få nya sunda vanor. Därmed riktar sig projektet till olika målgrupper och oavsett vilken målsättning du har med ditt deltagande, så kommer varje upplägg att baseras utifrån dina individuella förutsättningar. Oavsett om behovet är att gå ned i vikt, gå upp i vikt, få hjälp att komma tillbaka igen efter en skada/sjukdom eller helt enkelt få nya hälsosamma rutiner med kost och träning för en ökad livskvalité
– After Beach 2017+ är svaret!

Du kan läsa mer om tidigare deltagare och ta del av mångfalden av olika berättelser från olika människor med olika mål här.

Efterfrågan på detta projekt är enorm och allteftersom deltagare år efter år har uppvisat häpnadsväckande resultat genom sitt deltagande, så har intresset ökat lavinartat för varje år. Förra året skickades 7300 st ansökningar in till projektet. Dock är det varje år endast 100 st som får möjligheten att vara med. Så missa inte din chans!