MENY
HEM OM PROJEKTET HUR DELTAR JAG? TIDIGARE DELTAGARE RESULTAT ANSÖK LOGGA IN

HUR DELTAR JAG?

När du har ansökt till After Beach 2017+ och blivit antagen till projektet, så innebär det att du får köpa ett paket som är tillägnat After Beach 2017+. Paketen finns i tre olika nivåer: original, online och exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig bäst beroende på vilka tjänster du är i behov av. När du valt paket, så skräddarsyr din personliga tränare och kostrådgivare ett optimalt upplägg för just dig baserat på dina individuella behov och förutsättningar så att du ska nå din personliga målsättning.

Det populäraste och vanligaste alternativet, After Beach 2017+ original, innebär att du som deltagare kommer och träffar någon av våra specialister på vår fitnessanläggning i Stockholm och får praktisk genomgång av ditt personliga kost- och träningsschema, coachning, rådgivning och får göra fettmätning samt omkretsmätning. Dessa träffar sker endast vid tre tillfällen under hela projektets gång, utöver det kommer du att ha tät kontakt med din personliga expert via e-post för avstämning, uppföljning, rådgivning, coachning och support.
Det finns även möjlighet att delta i projektet för dem som bor utomlands eller som inte har möjlighet att ta sig till Stockholm. Vi erbjuder After Beach 2017+ online. Väljer du online-alternativet så innebär det att all kommunikation sker via e-post. Du får dina kost- och träningsscheman, upplägg, coachning, kontinuerlig feedback och personlig support via e-post.

Det tredje alternativet är för dig som vill ha ut det mesta av det bästa, After Beach 2017+ Exklusiv.

Har du frågor kring projektet eller paketen och dess innehåll, maila oss så berättar vi mer mer: info@projectbeach.se