MENY
HEM OM PROJEKTET HUR DELTAR JAG? TIDIGARE DELTAGARE RESULTAT ANSÖK LOGGA IN

ANSÖK

För att ansöka om en plats i After Beach 2017+ skickar du in en ansökan till info@projectbeach.se

I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har och en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda till After Beach 2017+.

Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska den och därefter lämna besked om just du blivit antagen. Blir du antagen till After Beach 2017+ innebär det att du får köpa ett komplett paket som endast är tillägnat projektet. Paketen som är tillägnade After Beach 2017+ finns i tre olika nivåer: online, original och exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig bäst beroende på vilka tjänster du är i behov av. När du valt paket, så skräddarsyr din personliga tränare och kostrådgivare ett optimalt upplägg för just dig baserat på dina individuella behov och förutsättningar så att du ska nå din personliga målsättning.

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att ansöka till detta projekt. Det krävs inga förkunskaper och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har ingen betydelse.

Efterfrågan på detta projekt är enorm och allteftersom deltagare år efter år har uppvisat häpnadsväckande resultat genom sitt deltagande, så har intresset ökat lavinartat för varje år. Förra året skickades 7300 st ansökningar in till projektet. Dock är det varje år endast 100 st som får möjligheten att vara med.

Uppdatering: Vi har nu fyllt årets projekt med 100 deltagare men på grund av hög efterfrågan har vi valt att lägga till 10 st platser.

Vill du läsa om tidigare projekt och ta del av andra deltagares imponerande livsstilsförvandlingar så finner du mer information här.

Har du frågor eller funderingar om projektet så är du varmt välkommen att maila oss: info@projectbeach.se

FRÅGOR?

Har du frågor om projektet eller önskar få mer information, använd formuläret nedan så återkommer någon i hälsoteamet till dig.
Man
Kvinna
Skicka